Spijt van uw aankoop
Geen probleem. U heeft 14 dagen bedenktijd. Na ontvangst van de "op afstand" gekochte goederen heeft u een bedenktijd van 14 werkdagen. Spijt van uw aankoop? Retourneer de bestelling (of een deel daarvan) binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling. Opgaaf van redenen is daarbij niet nodig.
Het artikel mag niet gebruikt zijn, het artikel mag niet beschadigd zijn en moet nog in de originele verpakking zitten. Een eventuele verzegeling mag dus niet verbroken zijn. Na ontvangst van de producten ontvangt u het aankoopbedrag vaak binnen 48 uur terug. Bij retourzending zijn de verzendkosten voor uw rekening.

Wij leveren zo snel mogelijk, zonder verzendkosten!
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen sturen wij zo snel mogelijk de producten naar u toe. Vaak geven wij dezelfde dag de bestelling nog bij PostNL af. Een cadeaubon gaat in een envelop en per briefpost. Producten gaan aangetekend per pakketpost.

U kunt bij ons betalen met iDEAL:
Snel, makkelijk en veilig met iDEAL

Bestellen is zo simpel
Zolang u geen geld naar ons overmaakt of met iDEAL de betaling bevestigd zal er niets naar u gestuurd worden en zal er niets van uw bankrekening worden afgeboekt! Mocht er iets fout gaan, geen nood. Neem dan even contact met ons op zodat wij dit kunnen herstellen. Telefoonnummer 071 - 5149988

De kleine lettertjes
Je moet ze hebben, zegt men altijd. Wij hebben ze dus ook. De kleine lettertjes. Maar toch komt het erop neer dat wij onze uiterste best zullen doen u een zeer goede service te verlenen. Laat het ons weten indien iets niet correct gaat of niet klopt. Samen zoeken wij een oplossing.