Maak een einde aan acne

Het Dermalogica MediBac clearing systeem behandelt, verwijdert en voorkomt acne, ook bij volwassenen. De belangrijkste oorzaak van acne bij volwassenen is chronische stress. Stress stimuleert acne, maar overactieve talgklieren, ophoping van dode huidcellen, bacteriën en ontstekingen dragen bij aan de ontwikkeling van acne.

Wanneer overactieve talgklieren te veel talg produceren komt dit op de huid, waardoor de huid vettig en glanzend wordt. Dode huidcellen die loskomen van de huid, koeken vast in deze talg, in plaats van dat ze van de huid afwaaieren. De follikels raken vervolgens verstopt met een mix van talg en dode huidcellen waardoor zuurstof niet meer in de follikel kan komen. Een perfecte bodem voor de groei van bacteriën, omdat de voor acne verantwoordelijke bacterie alleen floreert in een omgeving zonder zuurstof. Zo ontstaan verdikkingen, roodheid en ontstekingen rond de follikel, met als gevolg acne.

Alle producten uit het Dermalogica MediBac Clearing systeem mag u niet gebruiken indien u voorgeschreven medicatie aanbrengt of inneemt voor acne

Dermalogica

agebrightclearingserum
0 Waardering
72,90 €
AGE Bright Spot Fader
0 Waardering
49,90 €
precleanse_150ml
0 Waardering
50,90 €
clearing_skinwash_500ml
0 Waardering
64,90 €
clearing_skinwash_250ml
0 Waardering
42,90 €
Nieuw oil_free_matte_spf30
0 Waardering
59,90 €
sebum_clearing_masque
0 Waardering
52,90 €
overnight_clearing_gel
0 Waardering
54,90 €
kit_medibac
0 Waardering
42,90 €