Dermalogica BioLumin-C Gel Moisturizer 50ml

0 Waardering
69,00 €
62,10 €
uw korting:
6,90 €
Biolumin - C Gel creme. Verheldert de huid direct. Egaliseert de huid na verloop van tijd. Hydrateert voor een healthy glow. Stimuleert de celvernieuwing
 Ga naar: Boosters / serum
24uur.gif

Wij streven ernaar dit product binnen 24 uur via PostNL te verzenden

U surft veilig in deze winkel. Wij hebben een slotje!

Regelmatig leuke aanbiedingen!

Betalen met iDEAL en creditcard via PayPal

Vragen? Bel 071 -5149988

Hydrateer en verhelder

De huid krijgt een hoop te verduren. Elke dag zorgen natuurlijke en omgevingsfactoren ervoor dat de huid verandert van binnenuit, denk hierbij aan het versnellen van het verouderingsproces resulterend in klachten als droogte en dehydratatie, dofheid, pigmentschade, fijne lijntjes en rimpels en verminderde stevigheid. De huid vecht terug tegen deze triggers, maar kan wel een steuntje in de rug gebruiken.
De sleutel naar een stralende huid is een combinatie van hydratatie, exfoliatie en het aanpakken van huidverkleuringen. BioLumin-C Gel Moisturizer zorgt voor een dagelijkse, gewichtloze hydratatie en draagt bij aan de gezonde glow van de huid. BioLumin-C Gel Moisturizer herstelt daarnaast de huidbarrière voorzichtbaar verhelderde en gehydrateerde huid.

Hoe het werkt:

  • Vitamine C complex - Bestaat uit twee Vitamine C moleculen voor een verhoogde functionaliteit in het bestrijden van oxidatieve stress. Het antioxidant complex is geboost met de laatste biotechnologie waardoor de potentie van de Vitamine C is vergroot om nog meer vrije radicalen schade te bestrijden.
  • Koningskaars extract - Transformeert UV licht in zichtbaar licht waardoor het bijdraagt aan de healthy glow van de huid.
  • Phytic Acid - Bevat antioxidante, exfoliërende en verhelderende eigenschappen om zo de helderheid en glow van de huid te verbeteren.
  • Pompoen enzymen - Ondersteunen het natuurlijke huidvernieuwingsproces.
  • Squalene - Wordt verkregen van Suikerriet is een uitstekende emolliënt welke van nature voorkomt in de lipide lagen van de huid. Werkt als huidregulator en helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.
  • 5 verschillende soorten Hyaluronzuur - Een Hyaluronzuurmix van 5 verschillende moleculaire grootten Hyaluronzuur (Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Socium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid en Hydrolyzed Glycosaminoglycans) helpt bij het tegengaan van zichtbare droogte en verbetert de uitstraling van de huid dankzij de krachtige vochtbindende eigenschappen.

Hoe te gebruiken:

  • Na de cleanser en toner een kleine hoeveelheid aanbrengen op het gezicht en de hals. Gebruik tweemaal daags. Laat een minuutje intrekken voor optimale absorptie en vervolg overdag met een SPF.

Beoordelingen

Er zijn nog geen geen recensies voor dit artikel. Log in om deze te schrijven.

Log alstublieft in voor het schrijven van een recensie Inloggen