Dermalogica Hydrablur primer

Hydrateert en verfijnt de poriën.

Op dezelfde manier als een schilder een primer gebruikt om ervoor te zorgen dat de verf beter dekt, zorgt een primer ervoor dat het huidoppervlak zachter en egaler wordt. Hierdoor blijft make-up beter op de huid zitten en verbetert de huidskleur- en textuur. De primers van Dermalogica bevatten geen comedogene ingrediënten die kunnen leiden tot verstoppingen, huidirritatie en gevoeligheid. De experts van Dermalogica zijn erin geslaagd om formules te ontwikkelen die zowel een langhoudende dekking als een egale finish bieden, gecombineerd met huidverbeterende eigenschappen.

Wat kun je doen tegen een vochtarme huid

Factoren die dehydratatie veroorzaken.

Een gezonde huid komt minder vaak voor dan je denkt. Invloeden zoals klimaat, UV-stralen, stress en verkeerd productgebruik kunnen ervoor zorgen dat de beschermlaag van de huid verstoord raakt en vocht verliest. Hieronder de vier belangrijkste oorzaken van dehydratatie:

Dermalogica Overnight Retinol Repair

Vitamine A in de AGE smart serie.

Een super gezichtscremé voor 's nachts om huidveroudering te vertragen. Met als belangrijkste ingredient Retinol, oftewel vitamine A. Retinol is al lang bekent om deze eigenschap. Dermalogica's Overnight Retinol Repair is de meest krachtige nachtbehandeling in de strijd tegen huidveroudering. Micro-ingekapseld Retinol stimuleert de collageenproductie. Daarnaast verhelderen krachtige peptides en een gestabiliseerde vorm van Vitamine C de huid. Het bio-energetisch Kopercomplex zorgt voor zichtbare versteviging en vermindering van rimpels. Dit product wordt gebruikt in combinatie met de Buffer Cream om de huid voor te breiden op de hoge concentratie Retinol (Vitamine A).

Dermalogica Experts bij Gezondehuidwinkel

Bij Gezondehuidwinkel van Ceez Skin Care werken uitsluitend Dermalogica Experts.

En dat kan niet iedere Dermalogica salon zeggen! Elke specialiste van Ceez Skin Care is een Dermalogica huidexpert! Dat wordt je niet zomaar. Je moet kennis hebben van alle productgroepen van dermalogica. De ingrediënten van de producten en effecten van de verschillende behandelingen. Daarnaast natuurlijk ook nog kennis van de huid en huidproblemen zoals acne, zonschade, huidveroudering enz.

Het opleidingsprogramma van Dermalogica heeft drie verschillende niveaus, namelijk: