Ultra Sensitive Tint SPF 30

Bestel de Ultra Sensitive Tint SPF 30 van Dermalogica online in de webwinkel van Gezondehuidwinkel. In onze webwinkel hebben we alle producten van Dermalogica; een kwalitatief hoogwaardig merk op het gebied van gezichtsreiniging, huidverzorging en zonbescherming. Wij hebben een oplossing voor elk huidprobleem. Met onze snelle service heeft u de producten erg snel in huis.

Ultra Sensitive Tint SPF 30: zonbescherming voor de gevoelige huid

Heeft u een erg gevoelige huid, en last van beschadigingen of rode plekjes? Als het weer zomer wordt dan is het belangrijk om uw huid goed te beschermen tegen de zon. Daarom hebben wij een zonbeschermingsproduct, speciaal voor de gevoelige huid: Ultra Sensitive Tint SPF 30. Het is een dagcrème met SPF; u kunt deze dus dagelijks gebruiken. Deze crème heeft een multifunctionele werking:

  • Het kalmeert en biedt bescherming dankzij getinte mineralen;
  • Het zorgt voor een egale huidskleur;
  • Het vermindert irritatie, roodheid en gevoeligheid;
  • Het beschermt tegen UV-schade.

Uitstekende en snelle service

Onze kwalitatief hoogwaardige producten, zoals de Ultra Sensitive Tint SPF 30, zijn gemakkelijk online te bestellen. U kunt veilig online betalen via iDEAL, creditcard of per overboeking. Bij ons betaalt u geen verzendkosten en wij zorgen er altijd voor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis geleverd wordt. Dat is onderdeel van onze snelle en uitstekende service. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 071 – 5149988.

Ultra Sensitive Tint SPF 30