Special Cleansing Gel

Reinig en verzorg uw huid met Special Cleansing Gel van Dermalogica, te bestellen bij Gezondehuidwinkel. U kunt bij ons gemakkelijk online bestellen. Zo heeft u de beste huidverzorgingsproducten in huis, zonder daarvoor de deur uit te hoeven. We hebben verschillende artikelen, van reinigingsproducten, tot verzorgingsproducten en zonbescherming. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Special Cleansing Gel: verwijder onzuiverheden zonder de huid te beschadigen

Wij vinden een goed verzorgde huid erg belangrijk. Onze gezichten worden dagelijks blootgesteld aan  invloeden van buitenaf, maar bijvoorbeeld ook aan make-up. Het is daarom belangrijk dat u uw huid goed reinigt en verzorgt. Met de Special Cleansing Gel reinigt u uw huid, zonder deze te beschadigen. Sterker nog; deze wordt meteen goed verzorgd tijdens het gebruiken. Het is een zeepvrije gel met een plantaardig mengsel met lavendel en mint. Door deze toevoegingen voelt de huid na het reinigen niet droog of trekkerig aan. De Special Cleansing Gel is verkrijgbaar in 250 milliliter, maar ook in een handige reiseditie van 50 milliliter.

Aanbiedingen met de beste kwaliteit

We hebben regelmatig leuke aanbiedingen! Ook deze producten zijn natuurlijk van de beste kwaliteit. Heeft u een goede aanbieding gevonden, of wilt u graag de Special Cleansing Gel in huis halen? Dan kan dat door deze online te bestellen. U betaalt geen verzendkosten! Voor meer informatie over onze producten of over de levering hiervan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 071 – 5149988.

Special Cleansing Gel

kit_normaldry
42,90 €
kit_normal_olily
42,90 €
spec_cleansing_gel_500ml
69,90 €
spec_cleansing_gel_250ml6
44,90 €
speccleangel50ml
14,90 €