Skin Smoothing Cream

U bestelt eenvoudig een Skin Smoothing Cream bij Gezondehuidwinkel, dé Dermalogica webshop van Nederland. Deze crème, geschikt voor een normale tot droge huid, is zowel in de 50ml als in 100ml variant verkrijgbaar. Wacht niet langer en bestel de hoge kwaliteit Dermalogica huidproducten online bij Gezondehuidwinkel.

Skin Smoothing Cream: kalmerend en hydraterend

Heeft u last van een droge huid? Probeer dan eens de Skin Smoothing Cream van Dermalogica. Dermalogica is een merk dat staat voor een hoge kwaliteit. De artikelen van Dermalogica zijn goed, verzorgend en hydraterend voor de huid. Dit geldt ook de Skin Smoothing Cream. Met hyaluronzuur, essentiële oliën, druivenpitten als krachtige antioxidant en zijde proteïnen zorgt deze crème ervoor dat de huid intens gevoed wordt en de structuur hierdoor verbeterd wordt. De huid wordt gekalmeerd en gehydrateerd waardoor dehydratielijntjes voorkomen worden.

Online bestellen

U kunt de Skin Smoothing Cream online bestellen, in 100 milliliter of in 50 milliliter. Bij ons hoeft u geen verzendkosten te betalen, en betaalt u gemakkelijk via iDEAL, creditcard of overboeking. Daarna wordt uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Heeft u nog vragen over onze producten of over de levering van uw bestelling? Neem dan contact op door te bellen naar 071 – 5149988.

Skin Smoothing Cream