Skin Hydrating Booster

Met een Dermalogica Skin Hydrating Booster van Gezondehuidwinkel geeft u uw droge huid een nieuwe boost. Onze webwinkel is onderdeel van Ceez Skin Care in Leiden en biedt u uitsluitend huidproducten van het merk Dermalogica. Verminder lijntje in en versoepel uw huid met de Skin Hydrating Booster.

Skin Hydrating Booster: geschikt voor de zeer droge huid

De Skin Hydrating Booster is uitermate geschikt voor mensen met een zeer droge huid die behoefte heeft aan een flinke dosis vocht. Deze booster bestaat uit een unieke formule van panthenol,  hyaluronzuur, algenextract en glycolipiden die de vochtbalans van de huid kunnen herstellen. U heeft slechts een kleine hoeveelheid van de Skin Hydrating Booster nodig, die u zachtjes in kunt masseren op de droge plekken. Zo ziet uw huid er binnen de kortste keren weer fris en soepel uit.

Geen verzendkosten

Als u vandaag uw bestelling voor de Skin Hydrating Booster 30ml plaatst, dan zorgen wij voor een zeer snelle levertijd. Daarnaast nemen wij de verzendkosten à €6,50 voor onze rekening en kunt u uw bestelling volledig gratis laten bezorgen. U bent verzekerd van een veilige online betaling door ons Thuiswinkel Keurmerk. Wilt u graag meer informatie over onze huidproducten? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 071 – 5149988.

Skin Hydrating Booster

skin_hydr_boost
79,90 €