MultiVitamin Power Firm

Bij Gezondehuidwinkel, dé webwinkel van Dermalogica huidproducten, kunt u gemakkelijk de MultiVitamin Power Firm bestellen en afrekenen via iDEAL, creditcard of PayPal. Deze oogcrème is speciaal ontwikkeld om de lijntjes om uw ogen te verzachten. Probeer nu zelf en plaats direct uw bestelling.

MultiVitamin Power Firm bestrijdt huidveroudering

De Dermalogica oogcrème bestaat uit een mengsel van vitamine A, C en E en een extract van zeewier. Deze ingrediënten helpen het natuurlijke herstelproces van de huid te versnellen en zorgen voor versteviging van de huid. Daarbij vormt de MultiVitamin Power Firm ook een beschermend laagje op de huid om uitdroging te voorkomen. De MultiVitamin Power Firm crème is eenvoudig aan te brengen rondom uw ogen of mond. Om een optimaal eindresultaat te behalen raden wij u aan om dit huidproduct zowel ’s morgens als ’s avonds te gebruiken.

Gezonde en natuurlijke huid

In de webwinkel van Gezondehuidwinkel kunt u uitsluitend huidoplossingen van het merk Dermalogica bestellen. Wij zijn zelf al jaren fan van dit merk door hun gebruik van natuurlijke ingrediënten en de nadruk die zij leggen op de gezondheid van de huid. Bent u ook benieuwd naar de verbluffende resultaten van de MultiVitamin Power Firm? Plaats dan vandaag nog u bestelling en laat het gratis bij u thuis bezorgen.

MultiVitamin Power Firm

multivit_power_firm
69,90 €
kit_age
66,90 €