Essential Cleansing Solution

Bij Gezondehuidwinkel, dé Dermalogica webwinkel, kunt u veilig en gemakkelijk de Essential Cleansing Solution van het merk Dermalogica bestellen. Dit merk maakt uitsluitend gebruik van ingrediënten die hun werkzaamheid al eerder hebben bewezen, in plaats van chemische kleur- en geurstoffen. Bestel de Essential Cleansing Solution nu online en laat deze gratis thuisbezorgen!

Essential Cleansing Solution van het merk Dermalogica

Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit gezichtreiniger? Kies dan voor de Dermalogica Essential Cleansing Solution die onzuiverheden bij uw huid kan verwijderen en de huid tegelijkertijd ook kan voeden. Een unieke formule van natuurlijke saffloerolie en antioxidanten vitamine C en E conditioneert de huid. De ingrediënten citroen en rozemarijn geven uw huid bovendien een frisse uitstraling. U kunt kiezen uit onze reisvariant van 50 ml, maar de Essential Cleansing Solution is ook beschikbaar in de grootverpakkingen 250 en 500 ml.

Thuiswinkel Keurmerk

Onze webwinkel beschikt over het bekende Thuiswinkel Keurmerk, waardoor wij voldoen aan de juiste regel- en wetgeving. Dit garandeert u een veilige en betrouwbare aankoop van uw producten via internet. Mochten er nog onduidelijkheden bestaan over onze Dermalogica huidoplossingen of het bestelproces, dan kunt u ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 071 – 5149988. Onze huidspecialisten staan u graag te woord.

Essential Cleansing Solution

kit_dry
42,90 €
ess_cleansing_sol_500ml
69,90 €
ess_cleansing_sol_250ml
44,90 €
esscleansol50ml
14,90 €