Dermalogica Special Cleansing Gel

Bij Gezondehuidwinkel, dé Dermalogica webshop, koopt u snel en eenvoudig een Dermalogica Special Cleansing Gel voor een normale tot licht droge huid. Onze webshop is onderdeel van de Ceez Skin Care in Leiden, waar wij uitsluitend Dermalogica huidproducten verkopen. De hoge kwaliteit van dit merk heeft voor ons de doorslag gegeven, waardoor we u altijd de allerhoogste kwaliteit producten kunnen garanderen.

Dermalogica Special Cleansing Gel is zeepvrij

Deze zeepvrije gel bestaat uit een mengsel van lavendel en Quillaja Saponaria die onzuiverheden en oneffenheden van de huid verwijdert. Door de kalmerende en verzachtende ingrediënten voelt uw huid zacht en soepel aan. De Dermalogica Special Cleansing Gel  is verkrijgbaar in de 250 ml en 500 ml variant. Om een schuimende gel te creëren, maakt u uw handen vochtig en brengt u de substantie aan op uw hals of gezicht.  Masseer het even in, waarna u het af kunt spoelen met warm water. Onze webwinkel beschikt over het Thuiswinkel Keurmerk waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en service wanneer u de Dermalogica Special Cleansing Gel bestelt.

Reisverpakkingen

Gaat u binnenkort op reis en wilt u ook daar kunnen genieten van een optimale verzorging van uw huid? Bekijk dan eens onze speciale reisverpakkingen met mini’s en laat deze kosteloos bij u thuis bezorgen. Als u vandaag bestelt, streven wij ernaar om het nog dezelfde dag bij PostNL aan te leveren. U heeft uw bestelling zeer snel in huis. Heeft nog vragen of wilt u graag één van onze huidspecialisten om advies vragen? Bel ons dat via het telefoonnummer 071 – 5149988.

Dermalogica Special Cleansing Gel

kit_normaldry
42,90 €
kit_normal_olily
42,90 €
spec_cleansing_gel_500ml
69,90 €
spec_cleansing_gel_250ml6
44,90 €
speccleangel50ml
14,90 €