Daily Microfoliant 75g

Bij Gezondehuidwinkel, dé Dermalogica webwinkel, bestelt u een hoge kwaliteit Dermalogica Daily Microfoliant 75g. Dit rijstpoeder is ontwikkeld voor het polijsten van de huid en is geschikt voor dagelijks gebruik. Wilt u online het huidproduct Daily Microfoliant 75g kopen? Wacht dan niet langer en plaats direct uw bestelling in onze winkelmand.

Dermalogica Daily Microfoliant 75g voor het verwijderen van huidcellen

De Gezondehuidwinkel is een onderdeel van Ceez Skin Care in Leiden, waar enkel Dermalogica huidspecialisten werken. Dit merk heeft namelijk voor elke huidconditie een passende oplossing, zoals ons Daily Microfoliant 75g poeder. Door de unieke combinatie van rijstenzymen is dit huidproduct in staat om dode huidcellen te verwijderen en uw huid weer te laten stralen. Ook pigmentvlekken worden minder zichtbaar door het Skin Brightening Complex met aspergillus, berendruif en grapefruit. Hoe werkt de Daily Microfoliant 75g? U reinigt allereerst uw huid grondig met een Dermalogica reiniging. Vervolgens brengt u een halve theelepel rijstpoeder aan op uw vochtige handen en wrijft u hier een pasta van. Deze pasta brengt u daarna met ronde bewegingen op het gezicht aan. Deze handeling zal hooguit één minuut in beslag nemen.

Eenvoudig te bestellen

Verzending van uw Dermalogica huidproduct is bij de Gezondehuidwinkel helemaal gratis! U kunt er echter ook voor kiezen om de Daily Microfoliant 75g poeder bij onze winkel in Leiden zelf op te halen, net wat u wilt! Benieuwd naar ons gehele assortiment Dermalogica producten? Bekijk hier ons volledige aanbod en check regelmatig onze aanbiedingen voor een scherpe prijs. Wacht niet en bestel direct uw huidproduct in onze webshop. 

Daily Microfoliant 75g

Dermalogica Daily Microfoliant voor een gladden en zachte huid
69,90 €