Antioxidant Hydramist

U kunt eenvoudig en snel een Antioxidant Hydramist van het merk Dermalogica bestellen in dé Dermalogica webwinkel in Nederland: Gezondehuidwinkel. Deze spray is zeer geschikt voor de verouderde huid en zorgt voor meer versteviging van de huid. Door een complexe formule biedt deze Antioxidant Hydramist spray intensieve bescherming, hydratatie en versteviging van de huid.

Antioxidant Hydramist van het merk Dermalogica

In onze webwinkel hebben wij een ruim assortiment aan Dermalogica producten beschikbaar voor een professionele verzorging van uw huid. Wilt u graag uw huid in goede conditie houden voor een heerlijk verfrissende uitstraling? Bestel dan snel onze Dermalogica Antioxidant Hydramist en vertraag huidveroudering! U brengt de antioxidant direct aan op uw gezicht, decolleté en hals aan met uw ogen gesloten. Het is zelfs mogelijk om de spray over uw make-up aan te brengen voor een hydraterend gevoel. Als u vandaag bij ons dit huidproduct bestelt, dan streven wij ernaar om de bestelling binnen 24 uur te verzenden via PostNL. Op deze manier heeft u de Antioxidant Hydramist zo in huis!

Veilig online betalen

Onze webwinkel is voorzien van een Thuiswinkel Keurmerk en kan u daarom een veilige online betaling van uw Dermalogica Antioxidant Hydramist huidproduct garanderen. U kunt betalen via creditcard, PayPal of iDEAL. Bovendien is verzending van onze huidproducten helemaal gratis! Heeft u nog vragen over onze diensten of het bestelproces? Neem dan snel contact met ons op via het telefoonnummer 071 – 5149988. Wij helpen u graag verder!

Antioxidant Hydramist

skinresurfacing_cleanser
56,90 €
antiox_hydramist
56,90 €
kit_age
66,90 €
resurfacclean30ml
14,90 €
antioxhydr30ml
14,90 €